2011. október 31., hétfő

Kerékpár kerék led.Legyen egyedi a bringád! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Újdonság! Újdonság! Újdonság!
Légy Te a fény az éjszakában!
A ledsor könnyen felszerelhető, mint egy szelepsapka és automatikus ki-be kapcsolása révén nem lesz gondod a beüzemelésre sem.
Sőt! A ledek érzékelik a fényt, ezért csak félhomályban kezdenek üzemelni.  
Mérsékelten vízállóak (csapódó víztől nem lesz baja, de nem búvárkodáshoz fejlesztették ki) így esőben is hű társad lesz majd.
3 db  LR1130-as gombelemmel működik, amivel több mint 100 órás üzemre képes. A szükséges 6 db elem minden pár lámpához tartozék!  
A 7 kék led a következőket tudja:
4 beépített rövid szöveget automatikusan változtatja a kerék forgása közben. Ezek:  Hello,  Go-go-go,  I love you,  Peace. A szövegeket egyenként is animálja és azok a keréken folyamatosan mozognak.  Illetve + 4 különböző mintát tud.  Automatikusan bekapcsol kb 10-15 km/h sebességnél, majd nyugalomban ki.   Egy csomag egy pár (2db) ledsort tartalmaz a szükséges elemekkel és használati utasítással. A ledek csak egy irányba világítanak, tehát a szöveg csak a kerékpár egyik oldalán olvasható.
Motorszeleppel (schrader) kompatibilis a csatlakozása.  
Figyelem! Ez a termék nem helyettesíti a KRESZ előírásai szerint kötelező kerékprizmát és egyéb felszereléseket. A termék hobbi célra készült, közúton történő használatáért a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal.
LBL504 B


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 23:31
. Kerékpár kerék led.Legyen egyedi a bringád! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Fontos