2011. október 27., csütörtök

Autoglym Metal Polish 55ml (fém polírozó paszta) - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

AUTOGLYM METAL POLISHAUTOGLYM FÉM POLÍR PASZTARagyogó, tartós csillogást kölcsönöz minden polírozható fémnek
AUTÓK. Lökhárítók, tükrök, keréksapkák, hűtőrácsok, fényszórókeretek, kilincsek, lakkozatlan alufelnik, stb.
KERÉKPÁROK, MOTOROK. Felnik, villák, fényszórók, kormányrudak, vázak, sárvédők, motor elemek, stb.
HÁZTARTÁS. Sárga és vörösréz edények, rozsdamentes eszközök, mosogatók, csapok, kilincsek és egyéb alkalmazások hajókon, lakókocsikon, repülőkön, stb.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Egy puha ruhával, megfelelő nyomással polírozzon. A végső ragyogás érdekében egy tiszta ruhával fényesítse fel. Durva felületeken használjon kemény kefét.
Ne használja krómozott műanyagon. Ne használja tükörfényű, új felületeken vagy lakkozott alufelnikenKöszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alól kivételek a munkaszüneti napok. A levelekre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztül is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat. NAGYON FONTOS! Az összes termékünk esetében ki lehet választani az ajánlott levél előreutalás utáni opciót, mely 500Ft-ra van beárazva. Ez az összeg tájékoztató jellegű. A termék súlya nem haladhatja meg a 350grammot. Csakis abban az esetben tudjuk elküldeni ebben az összegben a terméket. Könyöklők, hóláncok, akkumulátortöltők, szőnyegek stb... termékek a 2KG-os súlyhatárt is meghaladja. Ezek a termékek kizárólag csomagként adhatók postára. Sajnos itt is kiválasztható az ajánlott levél opció, ugyanis az összes feltöltött termékünk esetében egységesíti a szállítási költséget a VATERA. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a termék már magasabb szállítási költség kategóriába tartozna és Önnek már nem lenne kifizetődő, akkor kérem NE rendelje meg a terméket, vagy érdeklődjön az aktuális termék szállítási költsége felöl. Köszönöm megértését.

Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 22:41
. Autoglym Metal Polish 55ml (fém polírozó paszta) - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Fontos