2011. június 29., szerda

Lakner Zoltán: Utak és útvesztők - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Utak és útvesztőkA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
A rendszerváltozást követő húsz év története nem beszélhető el a magyar baloldal teljesítményének értékelése nélkül. A magyar baloldal domináns pártja pedig az MSZP volt az elmúlt húsz évben, s ma is az - írja Lakner Zoltán legújabb, a Nemzetközi Könyvfesztiválra megjelent könyve bevezetőjében. Hozzá tehetnénk ugyanakkor: ez a húsz év meglehetősen ellentmondásos volt. Ez a párt ugyanis 1994-ben hatalmas választási sikert ért el, 2006-ban pedig - egyedülálló módon - ismét választást nyert ugyanakkor mind 1990-ben, mind 2010-ben hatalmas vereséget szenvedett. Miközben az első szabad választást leszámítva mindig a legnagyobb vagy a második legnagyobb politikai erőnek bizonyultak, négy miniszterelnököt (Horn, Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai) adva az országnak. Jelen kötet nem pusztán párttörténet, a főszereplő mégis az MSZP. A szerző nem kronológiai sorrendben halad, hanem nagyobb témánként tekinti át a történteket. Elsőként azt elemezi, hogy váltakozott szinte folyamatosan az MSZP megítélésében az utódpárti és a néppárti jelleg. A második fejezet (Barátok és ellenségek) az MSZP és a többi párt viszonyát mutatja be: elsősorban a liberálisokkal kötött koalíciókra és a jobboldallal folytatott harcra összpontosítva. A szerző részletesen vizsgálja a párt társadalompolitikai útválasztásait, majd a párt szerkezetét, belső köreit. Az utolsó fejezet (A kétszeres utódpárt) az MSZP lehetőséges jövőjét, pontosabban annak három elméleti lehetőségét vázolja fel. Az irodalomjegyzékkel záródó kötet széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-9697-87-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 05:11
. Lakner Zoltán: Utak és útvesztők - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Fontos