2012. január 7., szombat

VESTA háztartási kétlapos gáztűzhely hibátlan! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képen látható VESTA háztartási gáztűzhelyem. Kétlapos, illetve két gázrózsás és természetesen sütőrésze is van. Olyan konyhákba ajánlom, ahol kicsi a hely. Tökéletesen működik, hibátlan, semmi baja, nagyon megkímélt és karbantartott állapotban van! A sütőben van rács is, tepsi is. A műszaki adatokat fényképeztem, abból minden kiderül, de ha kérdésed van, akkor bátran kérdezz. A szállításban, sajnos, nem tudok segíteni, a gáztűzhely jelenleg a 6. kerületben van. Alkudni lehet. : )
Kérlek, vásárlás előtt inkább kérdezz rá a méretre cm-ben, mert előfordulhat, hogy a más-más gyártó terméke más és más nagyságú - én legalábbis tapasztaltam ilyet. : ( Kérésre szívesen méricskélek vagy válaszolok a termékkel kapcsolatos bármilyen kérdésre! A termékeimre személyes garanciát vállalok, mert egytől-egyig mind kifogástalan állapotban vannak, alig használtak: nem bolyhosak, nem kopottak, nem szakadtak (ha mégis - bár ilyen terméket nem töltök fel soha -, akkor azt természetesen jelzem)!
Egyelőre a személyes átvétel nekem kicsit nehézkes, mert nem nagyon tudok mozogni, de ha valahogy mégis tudunk egyeztetni időpontot, akkor csak Zuglóban az Egressy út és Vezér út sarkán lévő Spar környékén lehetséges. Mindenképpen próbálok természetesen alkalmazkodni mind idő mind hely tekintetében, e-mailen tudunk egyeztetni vásárlás után!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 09:45
. VESTA háztartási kétlapos gáztűzhely hibátlan! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Fontos