2011. augusztus 28., vasárnap

Stuart Little, kisegér - Jelenlegi ára: 1 689 Ft


A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb famíliája. Az ifjú párnak van egy kis háza, egy kis fia és rengeteg fölös energiája: hát elhatározzák, hogy örökbefogadnak valakit. És amikor az árvaházban a sok szülőre vágyó apróság között keresgélnek, rátalálnak a legapróbb és legelhagyatottabb lényre: egy egérre.
Stuart Little, a kisegér hamar a család részévé válik: befogadják a rokonok, egy kisebb baleset következtében, egy hajómodell fedélzetén indul a jachtversenyen, és esténként neki is jár a jóéjt puszi. Csak a család macskája nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Így hát felbérel néhány rosszarcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupa szív egérfiút. Kezdődnek a kalandok szárazon, vízen és a Central Park mélyén.
A filmet Rob Minkoff, minden idők legeredményesebb családi filmje, Az Oroszlánkirály társrendezője rendezte M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék író-rendezőjének forgatókönyve alapján!
Hang: magyar (5. 1 DD), angol (Surround), cseh (Surround), bolgár (Surround), horvát (Surround), szlovák (Surround)
Felirat: magyar, angol, bolgár, cseh, szlovák, horvát, arab
Kép: 16: 9
Játékidő: 81 perc
Extrák (Eredeti nyelven): A kulisszák mögött - Interaktív werkfilm a film trükkjeiről, Az HBO werkfilmje, 2 audiokommentár, A filmből kimaradt jelenetek a rendező kommentárjával, Bakik, Vitorlásverseny - nyers változatban a rendezőkommentárjával, A szereplőválogatáson készült, És még sok más érdekesség a gyerekeknek - Képeskönyv, Interaktív játék, stb...
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 1 689 Ft

Az aukció vége: 2011-09-15 11:58
. Stuart Little, kisegér - Jelenlegi ára: 1 689 Ft

Fontos