2011. július 26., kedd

Pierre C. babakocsi /699 ts/ Bébé Loolára hasonlít - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

PIERRE CARDIN ps 699 ts - BÉBÉ CONFORT LOOLÁRA HASONLÍT!!
Csatlakoztatható a vázra mózes és bébihordozó, így már újszülött kortól használható. Nekem pontosan ilyen tipusszámú hordozóm, és mózeskosaram nincs! Ebben az aukcióban a  váz csak a sportrésszel eladó!
2 irányból tolható: az ülés fordítható át. Alumínium vázas esernyökocsi, így szállításnál kis helyet foglal. A váz magában, vagy a sportrésszel együtt is könnyedén összecsukható.
Nagyon kényelmes kagylóüléses, ami 3 állásban dönthetö, együtt a lábrésszel. Az ülés huzata könnyen lepatentolható, kézzel mosható.
5 pontos övvel rendelkezik.
A kupola levehetö, vagy teljesen a babára húzható, ha olyan az időjárás. Fixálható.
Karfája is levehető.
Zipzáras esövédö, lábzsák, és közepes méretű kosár. /Amit pár centin megvarrtam, de nem látszik, mert az alján van, a járda felől. /
6 db kerék, melyből a duplák bolygósithatók. Fékezhetők a kerekei.
A babakocsi szép állapotú, huzata nem szakadt, nem foltos, nem napszívta.
A többi termékem közt található mózeskosár, és babahordozó is. Ezek is Pierre C. márkájúak, de más a tipusszámuk: ps 692-es babakocsi vázra valók. Erre a vázra is rátehető mindkettő, csak szorul, nem olyan könnyedén passzolnak. /Bár először 5-6 hónapig úgy is a mózest használják. / Ha ez nem probléma, -így praktikus, mert a ps 692 lapra csukható, ez a kocsi pedig esernyőre.  Ha valakit -estleg- kompletten érdekelne, írjon ide, mert akkor olcsóbban adom!! De ebben az esetben nagyon javaslom a személyes átvételt, hogy megmutassam, hogyan működik!!  
Kérdésedre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 00:36
. Pierre C. babakocsi /699 ts/ Bébé Loolára hasonlít - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Fontos